GRADUATE SCHOOL OF NATURAL AND APPLIED SCIENCESMICRO and NANOTECHNOLOGY

Attention to the new applicants for MNT graduate programs / MNT lisansüstü programlara başvuracak öğrencilerin dikkatine

Attention to the new applicants for MNT graduate programs;

It is highly recommmended to determine a study/research title and comprimise it with related academic staff of the MNT program before submitting your applications for graduate programs. This comprimising would affect your application positively.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

MNT lisansüstü programlara başvuracak öğrencilerin dikkatine;

İlgili programa başvurmadan önce bir çalışma/araştırma konusu belirleyip, bölüm hocalarımızdan konu ile ilgili çalışan hoca ile görüşmeleri kısaca danışman hocanın belirlenmesi önerilir. Bu görüşme başvurunun kabul edilmesinde pozitif yönde etkili olacaktır.